Gerçek Kuru Fasulye Nerenin'dir?
Köfteci Hacı Bekir’de kuru fasulye güveçte hakiki tereyağı ile pişirilip sizlere servis edilmektedir. Bünyemizde hakiki Erzincan fasulyesi ile sizleri güveçte kuru fasulye ile buluşturmaktayız.
Erzincan dermosan fasulyesi özelliğini yetiştiği topraktan ve iklimindeki kar sularıyla beslenmesinden almaktadır. Anadolu’nun özel iklimlerinden birisine sahip olan Erzincan’da yetişen fasulyeler yörenin has toprağını, havasını ve suyunu içerisinde barındırmaktadır.
Bizler de Köfteci Hacı Bekir olarak kömür ateşinde sizlere servis edilmeden iki gün önce pişme işlemlerine başlıyor. Pişme işlemi hakiki odun ateşinde ağır olarak 3 saat boyunca ağır ağır gerçekleşmektedir. Hafif sulu ve tereyağlı sevenler için Köfteci Hacı Bekir’in kuru fasulyesi vazgeçilmezdir.
Kuru Fasulye Nasıl Yapılır ve En İyi Kuru Fasulye Nerede Yenir diye merak ediyorsanız, Köfteci Hacı Bekir’in hakiki Erzincan güveçte kuru fasulyesinin tadına bakmanızı öneririz. Şimdiden afiyet olsun.